23.3.2008

Kerrostumista

Lupiini haastoi linkittämään omiin vanhoihin kirjoituksiin, joiden avulla olisi kai tarkoitus pystyä tutustumaan kirjoittajaan paremmin. Pahoittelen heti alkuun, että tavoite ei tule toteutumaan täällä, koska en juurikaan kirjoita haasteessa mainituista asioista. Mutta reilun pelin hengessä vastaan haasteeseen siitä huolimatta, ja onneksi viimeiseen kohtaan löytyy jokaiselta aina jotain :-) Laitoin kuitenkin joihinkin kohtiin hyvitykseksi kaksi linkkiä.

Ohje: Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä näihin viiteen teemaan alla:

Perhe: Puolitoista vuotta sitten kohistiin hedelmöityshoidoista. Julkisessa keskustelussa pohdittiin lähinnä, onko kahden äidin perhe sopiva kasvattamaan lasta, mutta minä mietin silloin, onko jokaisella naisella - ja miehellä? - ylipäänsä subjektiivinen oikeus lapseen.

Ystävyys: Olen saanut paljon ystäviä järjestötoiminnan ansiosta. Olen edelleen sitä mieltä, että järjestäytymisvapaus on arvokas asia. Ystävyyksiä on toki syntynyt paljon myös yliopisto-opiskelun kautta. Mikään ei yhdistä ihmisiä kuten vaikean tenttikirjan päivittely! :-)

Rakkaus: Lemmikkieläimiä kai rakastetaan yli kaiken ja niistä pidetään hyvää huolta? Tai sitten ei...

Minä itse: Paljastuksia kirjahyllystäni. Bonuksena aikaisemmat ohjeeni, miten pääset alkuun lajintunnistuksessa niiden kirjojen avulla.

Mitä tahansa: Yksi ensimmäisistä kirjoituksistani puolusti merimetsoja, jotka sittemmin viime vuonna pääsivät ihan hallitusohjelmaan asti. Aika näyttää, mitä hallitus aikoo tälle "ongelmalle" tehdä - hoidetaanko oiretta vai syytä? Toinen linkitys on ajankohtainen kaikille puutarhaa perustavilla: säästä Suomen luontoa ja varo levittämästä tulokaslajeja!


En haasta nyt ketään erityisesti, mutta kaikki halukkaat saavat vapaasti napata idean.

Ei kommentteja: