12.9.2007

Vaatetusmeemi

Kommenttilaatikkoon ilmestyi vaatteisiin liittyvä haaste Jabadabalta. Varoitus mahdollisesti asialinjaan tottuneille lukijoille: tämä postaus sisältää henkilökohtaisuuksia, huonon vitsin, eikä tippakaan asiaa :-)

Ensin haasteen säännöt:
Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Sitten paljastukset. Koska vietän leppoisaa (?) opiskelu- ja graduntekoelämää, ja olen tänään vasta myöhemmin lähdössä kampukselle, päälläni on kotivaatteet. Kilpisjärven biologisen aseman t-paita (iso sopuli!), kilpikonnakuvioiset sukat (siis kilpikonnan kuvia,
ei niin kuin kissojen rotumääritelmissä) sekä joululahjaksi saatu vaaleanvihreä fleece-oloasu. (Hmm, tosin jos oikein tarkasti luen nuo säännöt, niin voisin vääntää hienon (=huonon) puujalkavitsin ja kertoa, että päälläni on neljä kerrosta muiden ihmisten asuntoja, sen jälkeen ullakkotiloja, tumma huopakatto ja kerros harmaita pilviä, joista sataa nyt vettä sille katolle :-)

Mukaan leikkiin kutsun nämä mukavat blogihenkilöt:
Ankkuli
Matonen
Pagistaanin Kati
QdesQ:n Kaitsu
Whatsoever

Paljastuksia odotellen, seiskalehden numero kännykän pikavalinnassa... :-)

Ei kommentteja: